Äta korrekt – Ett steg i rätt riktning

Många tycker kanske inte det är det roligaste som finns att gå på diet. Men diet är en viktig del av all träning, vare sig man vill gå ner i vikt eller gå upp i vikt. Detta då kroppen behöver tillräckligt och bra näring för att kunna både växa eller bli mindre. Får man inte in tillräckligt med energi och mineraler, vitaminer, proteiner, kolhydrater ja mycket mer som kroppen behöver för att kunna göra såsom du vill. Så vill ni skaffa rutor på magen så bör ni ta och titta över er diet och ändra lite på er kost.
Viktigaste är att försöka göra sig av med dåliga vanor såsom äta godis,chips och mycket annat som oftast brukar vara en del av vardagen. Sedan bör man börja skära ner lite på skräpmaten som äts. Vill man spara pengar samtidigt som man går ner i vikt så kan ordentliga matlådor vara ett alternativ, så ta med dig nyttig mat till jobbet istället för att gå ut och äta. Den maten man kan tillaga själv brukar oftast vara nyttigare och inte innehålla så mycket fett och socker som mat ute på uteställen brukar innehålla.

Nyttig mat

Finns många nyttiga recept sidor på nätet som kan ge er bra recept som kan följas. Kanske inte ska ta upp det här men bla så har viktväktarna verkligen trevliga recept som både är goda och ska vara nyttiga. Så antingen kan ni själva gå med i viktväktarna eller så kan ni kanske låna någons recept som varit med  i viktväktarna, så får ni nyttig och näringsriktig mat.

Självklart kommer inte bara en diet att ger er dom där magrutorna ni så högt önskar, men det är ett steg i rätt riktning.

Vi kommer att visa och skriva mer om olika övningar som ska hjälpa er att få fram magrutorna. Ni kanske inte kommer att hinna med det till 100 % fram till stranden 2010, men ni kommer igång och bör verkligen ha fått fram fina resultat till i slutet av Juli. Så kämpa vidare och läs mer här om att få fram synliga magrutor.

Nästa inlägg kommer att handla om olika magövningar och även ett träningsschema.

One Response to “Äta korrekt – Ett steg i rätt riktning”

  • Anette Svensson:

    FÖr några år sedan så började jag träna ordentligt och i början så hände det i princip ingenting. Men sen när jag la om kosten så märkte jag definitivt resultat direkt. Så det hjälper verkligen i att veta vad man äter för att man ska bli finare.

Leave a Reply


Välkommen till magprogrammet
Här hittar ni tips och råd för att få fram era magrutor. Så kom igång med magträningen med program här från magprogrammet.se
Sidor